Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ½ Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 4 Eier
- 30 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- 10 g Pernod
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Piment d'Espelette
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Schokoladenraspeln zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2351 kJ / 565 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2 godz. 30 min
Mohn-Marzipan-Creme
3h
Apfel-Wein-Tarte
3h
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35min
Haselnuss-Käsekuchen mit Orangen
1 godz. 30 min
Limoncello-Creme
5 godz.
Zimtmousse
5u. 40min
Cranberry-Pfeffer-Taler
1 godz. 30 min
Kardamom-Panna-cotta mit Ananas
5 godz.