
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ½ Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g weiße Schokolade in Stücken
- 4 Eier
- 30 g Zucker
- 1 Vanilleschote nur das Mark
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- 10 g Pernod
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Piment d'Espelette
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Schokoladenraspeln zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 565 kcal / 2351 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seezungenröllchen mit Pilzfüllung
50min
Mohnsoufflés
1hod.
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45min
Würzige Kürbissuppe
1hod.
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1hod.
Panna Cotta al caffè
5hod.
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40min
Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup
4hod. 30min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Maronen-Schoko-Mousse
4hod. 30min
Parmesan-Creme-brûlée
8hod.