Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ½ Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 4 Eier
- 30 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- 10 g Pernod
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Piment d'Espelette
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Schokoladenraspeln zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2351 kJ / 565 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zabaglione al Prosecco
15min
Pistazien-Cheesecakes mit Mango
2 Std. 30 Min
Birnen-Walnuss-Terrine
5h 20min
Cheesecake mit Safranbirnen
4h 30min
Limoncello-Creme
5h
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40min
Amaretto-Eisparfait
8 Std. 15 Min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6h 10min
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
4h 40min
Bilbao - Goxua
2 Std. 30 Min
Kaffee-Sabayon
10min
Zabaglione
15min