Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 ½ Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 4 Eier
- 30 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- 10 g Pernod
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Piment d'Espelette
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Schokoladenraspeln zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2351 kJ / 565 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50min
Zabaione mit Katzenzungen
1h
Mohn-Marzipan-Creme
3h
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1h
Bilbao - Goxua
2 godz. 30 min
Gebrannte Eierlikörcreme
1h 15min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Kaffee-Sabayon
10 min
Limetten-Buttermilch-Mousse
3h
Limettencreme
45 min
Käsesoufflés mit Salat
55 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min