Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g unsalted butter
- 100 g brandy
- 2 tsp tomato paste
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 200 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 882.7 kJ / 210.2 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 171.2 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35 min
Hollandaise sauce
15min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15 min
Inside-out chicken parmigiana
1h 30min
Peppercorn sauce
20min
Traditional cocktail sauce
5min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Mushroom sauce
20min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Traditional gravy
25 min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20 min
Honey, soy and mustard marinade
5min