Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g unsalted butter
- 100 g brandy
- 2 tsp tomato paste
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 200 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 882.7 kJ / 210.2 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 171.2 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35 Min
Meat stock paste
45 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Peppercorn sauce
20 Min
Traditional gravy
25 Min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min.
Traditional cocktail sauce
5 Min
Mushroom sauce
20 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min