Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 garlic cloves
- 100 g unsalted butter
- 100 g brandy
- 2 tsp tomato paste
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 200 g pouring (whipping) cream
- ¾ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 882.7 kJ / 210.2 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 171.2 mg
Alternativní recepty
Hollandaise sauce
15min
Chocolate mousse
3hod. 20min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min
Oysters Kilpatrick
15min
Vanilla slice
26h 5min
Traditional gravy
25 Min
Peppercorn sauce
20 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Mushroom sauce
20 min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.