Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 300 g potato, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp salt
- 100 g roasted unsalted peanuts
- 1 tbsp peanut oil
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 100 g Massaman curry paste
- 800 g beef rump steak, cut into strips (1 cm x 2.5 cm)
- 250 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 30 g fish sauce
- 15 g tamarind paste
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 1 cinnamon quill
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 tbsp fresh coriander leaves, torn into pieces, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3140.2 kJ / 747.7 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 47.4 g
- Nasycený tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 1974.1 mg
Alternativní recepty
Chicken and cashews
55 Min
Easy satay chicken
40min
Quick chicken curry
35min
Thai green chicken curry
30min
Chicken pad thai
55 Min
Lamb korma
4 godz.
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Thai red pork curry
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Thai red chicken curry
30min