Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Halbfett-Margarine, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 80 g Magerquark
- 1 Prise Salz
- 250 g Mehl
- 80 g Speisestärke
- 2 TL Backpulver
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 593.5 kJ / 142 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 137 mg
Alternativní recepty
Gedeckter Apfelkuchen
1h 30 min
Zitronenkuchen
4 Std.
Grieß-Gugelhupf mit Orangenglasur
1h 30 min
Gugelhupf mit Pflaumenmus
2h 30 min
Zitronenkuchen
2 Std.
Himmlischer Schokogugelhupf
1h 30 min
Flinke Eierlikör-Muffins
30 min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1h 30 min
Rührkuchen mit Obst
1 Std.
Kokos-Ananas-Kuchen
1 godz. 10 min
Vanille-Sahne-Gugelhupf
1h 20 min
Schokoladen-Gugelhupf
1h 30 min