Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Halbfett-Margarine, weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier, getrennt
- 200 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst
- 80 g Magerquark
- 1 Prise Salz
- 250 g Mehl
- 80 g Speisestärke
- 2 TL Backpulver
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 593.5 kJ / 142 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 137 mg
Alternativní recepty
Marmor-Gugelhupf
3ωρ.
Zitronenkuchen
2 Std.
Zitronenkuchen
4 Std.
Marmorkuchen (glutenfrei)
1h 10min
Schokoladenkuchen
1 Std. 25 Min
Grieß-Gugelhupf mit Orangenglasur
1h 30min
Schokoladen-Gugelhupf
1h 30min
Aprikosenmuffins
40 λεπτ.
Vanille-Sahne-Gugelhupf
1h 20 phút
Eierlikör-Gugelhupf mit Schokoguss
4 Std.
Himmlischer Schokogugelhupf
1h 30min
Vanille-Kastenkuchen
1h 10min