Zařízení & příslušenství
Nussecken
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 30min.
30 Stück
Suroviny
Teig
-
Milchreis150 g
-
Buchweizen120 g
-
Butter in Stücken100 g
-
Zucker70 g
-
Salz1 Prise
-
Wasser150 g
-
Johannisbrotkernmehl½ TL
Belag und Fertigstellung
-
Haselnüsse400 g
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Zucker200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Wasser75 g
-
Aprikosenkonfitüre100 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
2 g
Kalorie
993 kJ /
237 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
23.8 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Glutenfrei
62 recepty/-ů
Německo
Německo
Glutenfrei
61 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Vanillekipferl
2hod.
Nussecken
1hod. 10min.
Bienenstich
3hod.
Haselnuss-Eiweiß-Gebäck
1hod. 40min.
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10hod.
Biskuit
1hod. 30min.
Süßer Mürbeteig
1hod. 50min.
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3hod.
Russische Nussecken
3hod.
Spritzgebäck
1hod.
Mandel-Spritzgebäck
1hod.
Nussecken de luxe
1hod. 45min.