Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 150 g Milchreis
- 120 g Buchweizen
- 100 g Butter, in Stücken
- 70 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Wasser
- ½ TL Johannisbrotkernmehl
Belag und Fertigstellung
- 400 g Haselnüsse
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 75 g Wasser
- 100 g Aprikosenkonfitüre
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 993 kJ / 237 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 23.8 g
Alternativní recepty
Nussecken
1h 10min
Haselnussbusserl
1 godz. 20 min
Mandel-Spritzgebäck
1 godz.
Nussecken de luxe
1h 45min
Spritzgebäck
1 godz.
Kokos-Mandel-Ecken
1 godz. 20 min
Biskuit
1h 30min
Baiser-Nusskuchen
1 godz. 20 min
Cranberry-Nuss-Zimt-Schnecken
5h 30min
Russische Nussecken
3h
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3h
Nussprinten
3h