Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 350 g di farina + q.b. per stendere l’impasto
- 200 g di acqua, tiepida + q.b. per inumidire
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 20 - 25 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Farcire e completare
- 250 g di mozzarella, sgocciolata, a pezzi
- 1 cipolla, a metà
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette (5 mm)
-
250
g di frutti di mare, misti, freschi
nebo 250 g di frutti di mare, misti, surgelati e scongelati - 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di origano, secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2894 kJ / 692 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con pomodori
40 Min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Žádné hodnocení
Chutney di pesche con curry
Žádné hodnocení
Riso al pomodoro con verdure e fagioli
35 Min
Panini al müesli (dolci)
2 Std.
Creste di gallo all'anice
Žádné hodnocení
Delizie di mela e meringa
2 Std.
Rotolo all'arancia
30 Min
Succo disintossicante
Žádné hodnocení
Muffin salati allo speck
50 Min
Zuppa di patate dolci e pomodori con crostini al curry
40 Min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 Min