Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 350 g di farina + q.b. per stendere l’impasto
- 200 g di acqua, tiepida + q.b. per inumidire
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 20 - 25 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Farcire e completare
- 250 g di mozzarella, sgocciolata, a pezzi
- 1 cipolla, a metà
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette (5 mm)
-
250
g di frutti di mare, misti, freschi
nebo 250 g di frutti di mare, misti, surgelati e scongelati - 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di origano, secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2894 kJ / 692 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crêpe
1h 15min
Parmigiana di melanzane
2sa
Baguette
3 godz. 45 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1sa 30 dk
Focaccia con pomodori
40 min
Polpettine di carne con purea di patate
1sa
Cannelloni spinaci e ricotta
1sa 30 dk
Baguette
4h
Pizzette "Tricolore"
Žádné hodnocení
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1sa 40 dk
Amaretti all'albicocca
40 min
Treccia al burro a 6 capi
Žádné hodnocení