
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di acqua
-
20
g di lievito fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito secco - 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di farina
Farcitura
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm) (opzionale)
- 100 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di salsiccia cruda spellata ed a pezzi (2-3 cm)
-
20
olive verdi, denocciolate
nebo 20 olive nere, denocciolate - 1 pomodoro perino a dadini (1 cm)
- 4 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 tuorlo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 474 kcal / 1983 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gattò di patate
1hod. 30min
Riso Casimiro (8 porzioni)
1hod.
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2hod. 10min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11hod.
Lasagne al forno
2hod. 30min
Lasagne classiche
2hod. 5min
Penne alla puttanesca
35min
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9hod. 15min
Cornetti al prosciutto
35min
Involtini estivi
30min
Sugo alla bolognese
3hod. 15min