Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Rinderhackfleisch
- 2 EL Öl
- 1 Möhre, in Stücken
- 1 Staudensellerie-Stange, in Stücken
- 1 Schalotte
- 250 g Risottoreis
- 650 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g passierte Tomaten
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 15 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2241 kJ / 535 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 3.1 g
Alternativní recepty
Spätzletopf
30 Min
Orzo-Pasta mit Hähnchen und Pesto
30 Min
Gefüllte Ricotta-Hähnchenbrust mit Tomatenrisotto
45 Min
Limetten-Geschnetzeltes mit Spätzle
30 Min
Spanischer Risotto
40min
Mais-Risotto
35 Min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1 Std.
Schnitzeltopf mit Gnocchi
1 Std.
Schnelles Pulled-Chicken-Gulasch
30 Min
White-Chicken-Pasta
40min
Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50 Min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10min