Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Chilischote, halbiert, entkernt
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 2 Paprika, gemischt (350 g), geviertelt
- 400 g Rinderhackfleisch
- 100 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 50 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
2
Dosen Kidneybohnen (à 400 g), abgetropft
nebo 2 Dosen Chili-Bohnen (à 420 g), abgetropft - 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 2 Lorbeerblätter, frisch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 6 TL Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1517 kJ / 362 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 11.7 g
Alternativní recepty
Chili con Carne
50min
Chili con Crema
45 min
Gefüllte Paprikaschoten
50min
Schnelles Hähnchengulasch
40 Min
Serbisches Reisfleisch
2 Std. 50 Min
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30 min
Gulaschsuppe
1h 15min
Ungarisches Paprikagulasch
1h 20 min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30 min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Mexikanischer Feuertopf
45 min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min