Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g gekochter Schinken, in kleinen Würfeln (ca. 1 cm)
- 20 g Öl
- 250 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Sahne
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Speisestärke
- 400 g Spätzle, frisch, aus dem Kühlregal
- ½ - ¾ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1833 kJ / 436 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45 min
Käse-Makkaroni
50min
Maultaschen-Auflauf
45 min
Tortellini in Schinken-Sahne-Sauce
25min
Ofentortellini
45 min
Schwäbische Lasagne
45 min
Schinken-Porree-Sauce
30 min
Tortellini-Bolo
20min
Wikinger-Nudel-Topf
35min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1 godz. 20 min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30 min