Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 400 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 400 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 4 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika de la Vera
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Paprikamark
- 400 g Schmand
- 300 g Kabanossi, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3h
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45min
Ofentortellini
45min
Würstchen-Chili
45min
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50min
Würstchen-Gulasch
35 Min
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1h 50 min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30min
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1h
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20 min
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10min