Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 400 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 400 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 4 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika de la Vera
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Paprikamark
- 400 g Schmand
- 300 g Kabanossi, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spätzletopf
30min
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1h
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55 Min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 godz. 20 min
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1h 50min
Würstchen-Chili
45min
Ofentortellini
45min
Nudelgratin mit Kraut und Würstchen
1 Std. 10 Min
Gyros mit Ofendrillingen und Paprikasauce
30min
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50 min
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45min
Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
3 Std.