Zařízení & příslušenství
焦糖千層酥
Příprava 15min.
Celkový 50min.
72 片
Suroviny
焦糖醬
-
二砂糖80 克
-
黑糖20 克
-
鹽½ 茶匙
-
鮮奶油90 克
焦糖蛋白霜
-
蛋白1 顆
-
冰糖粉110 克
-
低筋麵粉20 克
焦糖奶油千層酥
-
酥皮 (約12X12公分,市售或自製,詳見要訣)8 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
0.5 g
Kalorie
190.5 kJ /
44.7 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
大人氣團購美食
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan