薑絲魚肚湯

薑絲魚肚湯

4.5 4 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 切絲
    20 克
  • 600 克
  • 虱目魚肚 切塊(約2公分)
    250 克
  • 2 小撮
  • 香油
    3 - 5 滴
  • 少許,斜切

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.598 g
Kalorie 284 kJ / 67 kcal
Tuk 1.448 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 0.21 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...