
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 薑 切絲
- 600 克 水
- 250 克 虱目魚肚 切塊(約2公分)
- 2 小撮 鹽
- 3 - 5 滴 香油
- 蔥 少許,斜切
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 67 kcal / 284 kJ
- Protein
- 12.598 g
- Tuk
- 1.448 g
- Sacharidy
- 0.21 g
- Vláknina
- 0.1 g