Zařízení & příslušenství
薑絲魚肚湯
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
薑 切絲20 克
-
水600 克
-
虱目魚肚 切塊(約2公分)250 克
-
鹽2 小撮
-
香油3 - 5 滴
-
蔥 少許,斜切
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.598 g
Kalorie
284 kJ /
67 kcal
Tuk
1.448 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
0.21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一級棒海鮮料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan