薑絲魚肚湯
TM6 TM5 TM31

薑絲魚肚湯

4.5 ( 4 hodnocení )

Suroviny

  • 20 克 薑 切絲
  • 600 克 水
  • 250 克 虱目魚肚 切塊(約2公分)
  • 2 小撮 鹽
  • 3 - 5 滴 香油
  • 蔥 少許,斜切

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
67 kcal / 284 kJ
Protein
12.598 g
Tuk
1.448 g
Sacharidy
0.21 g
Vláknina
0.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty