Zařízení & příslušenství
紅酒燉牛肉
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 人份
Suroviny
-
蒜頭3 粒
-
橄欖油2 大匙
-
洋蔥 切片200 - 250 克
-
牛肉塊, 去腱 切塊800 克
-
紅蘿蔔 切滾刀400 克
-
紅葡萄酒250 克
-
水250 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
蘑菇 切片200 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
34 g
Kalorie
1579 kJ /
377 kcal
Tuk
21 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
最愛肉
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan