威尼斯圓麵包

威尼斯圓麵包

3.7 3 rating
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 40min.
15 個

Suroviny

  • 全脂牛奶
    100 克
  • 乾酵母粉
    2 茶匙
  • 無鹽奶油 室溫軟化、切塊
    100 克
  • 2 顆
  • 100 克
  • 高筋麵粉
    500 克
  • 1 茶匙
  • 蛋黃 打散
    1 顆
  • 珍珠糖 (volitelně) 裝飾用
    少許

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 5 g
Kalorie 889 kJ / 212 kcal
Tuk 7 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...