Zařízení & příslušenství
威尼斯圓麵包
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 40min.
15 個
Suroviny
-
全脂牛奶100 克
-
乾酵母粉2 茶匙
-
無鹽奶油 室溫軟化、切塊100 克
-
蛋2 顆
-
糖100 克
-
高筋麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
-
蛋黃 打散1 顆
-
珍珠糖 (volitelně) 裝飾用少許
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
5 g
Kalorie
889 kJ /
212 kcal
Tuk
7 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
零失敗西點烘焙
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan