Gelée et pâte de coing

Gelée et pâte de coing

3.5 151 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 24hod.
3 bocaux

Suroviny

La base (le jour même)
  • 1000 g de coings non épluchés
  • 1000 g d'eau
Les pâtes de fruit (le jour même)
  • 900 g de sucre en poudre
  • 80 g de jus de citron fraîchement pressé (3-4 citrons)
  • 10 g d'huile neutre
La gelée de coing (le jour même)
  • 360 g de sucre cristal (60 % du poids du jus de coings)
  • le jus d'1/2 citron jaune
Les pâtes de fruit (le lendemain)
  • 200 g de sucre en poudre

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Protein 1.7 g
Kalorie 5832.7 kJ / 1378 kcal
Tuk 0.3 g
Vláknina 5.7 g
Sacharidy 340 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...