
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La base (le jour même)
- 1000 g de coings non épluchés
- 1000 g d'eau
Les pâtes de fruit (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé (3-4 citrons)
- 10 g d'huile neutre
La gelée de coing (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé
Les pâtes de fruit (le lendemain)
- 200 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1378 kcal / 5832.7 kJ
- Protein
- 1.7 g
- Tuk
- 0.3 g
- Sacharidy
- 340 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Confiture de cerises
6hod.
Gelée de coing et pâte de fruits
72hod.
Confiture pêche-myrtille
6hod.
Confiture de tomates vertes
24hod.
Pâte de coings
1hod. 45min
Confiture de mirabelles
1hod. 20min
Gelée de groseille
35min
Crème de marrons
45min
Confiture d'abricots
6hod.
Gelée de fruits rouges
2hod. 45min
Gelée de coing
1hod.
Confiture de poires
6hod.