Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La base (le jour même)
- 1000 g de coings, non épluchés
- 1000 g d'eau
Les pâtes de fruit (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé (3-4 citrons)
- 10 g d'huile neutre
La gelée de coing (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé
Les pâtes de fruit (le lendemain)
- 200 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 5832.7 kJ / 1378 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 340 g
- Tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Gelée de coing
1 Std.
Confiture d'abricots
6h
Pâte de coings
1h 45min
Confiture de cerises
6h
Chutney de figues
4h
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1 Std.
Confiture de tomates vertes
24h
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.
Coulis de tomates
35min
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Crème de marrons
45min