
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de raisin rouge type muscat, épépiné
- 700 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 2 sachets d'agar-agar (4 g)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 311.1 kcal / 1324.6 kJ
- Protein
- 0.5 g
- Tuk
- 0.6 g
- Sacharidy
- 77.5 g
Alternativní recepty
Gelée de pomme à la vanille
6hod.
Confiture de cerises
6hod.
Confiture de prunes à l'armagnac
6hod.
Confiture pêche-myrtille
6hod.
Confiture de tomates vertes
24hod.
Confiture abricot-amande à la rose
6hod. 45min
Confiture melon-anis
6hod.
Confiture pomme, amande, fève tonka
45min
Confiture d'abricots
6hod.
Gelée de fruits rouges
2hod. 45min
Confiture de poires
6hod.
Confiture de figues
1hod. 30min