Gelée de raisin

Gelée de raisin

4.0 22 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
1110 g

Suroviny

  • 1000 g de raisin rouge type muscat, épépiné
  • 700 g de sucre en poudre
  • le jus d'un citron jaune
  • 2 sachets d'agar-agar (4 g)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 0.5 g
Kalorie 1324.6 kJ / 311.1 kcal
Tuk 0.6 g
Sacharidy 77.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...