Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1500
g de fruits rouges frais variés, lavés et équeutés
nebo 1500 g de fruits rouges surgelés variés, décongelés - 1000 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction du poids de jus de fruits (voir "Conseil(s)")
- 2 sachets d'agar-agar (4 g env.)
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6166 kJ / 1457.3 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 363.3 g
- Tuk
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 20.7 g
- Sodík
- 17.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture de cerises
6 Std.
Gelée de pomme à la vanille
6 Std.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de mirabelles
1h 20min
Confiture de framboises au romarin
30min
Gelée de groseille
35min