Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di formaggio Gruviera
- 600 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 300 g di panna da cucina
- 400 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti di circa 2 cm
- 500 g di mele (ad esempio Boskoop), sbucciate, a pezzi
- 250 g di pasta secca tipo maccheroni (cottura 7 min.)
- 150 g di pancetta a cubetti
- 2 cipolle, tagliate ad anelli
- 2 spicchi di aglio, a fettine
- 20 g di succo di limone
- 50 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere + q.b.
- pepe macinato + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3702 kJ / 886 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Biscotti milanesini
3h
Sformato di pasta
50min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 Min
Tiramisù
5h 40min
Insalata di salsiccia e formaggio
10min
Pane all'aglio
15 min
Tartare di verdure
25 min
Insalata arcobaleno veloce
10min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min