
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di formaggio Gruviera
- 600 g di acqua
-
1
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 300 g di panna da cucina
- 400 g di patate, a pasta gialla densa pelate, a cubetti di circa 2 cm
- 500 g di mele (ad esempio Boskoop), sbucciate, a pezzi
- 250 g di pasta secca tipo maccheroni (cottura 7 min.)
- 150 g di pancetta a cubetti
- 2 cipolle tagliate ad anelli
- 2 spicchi di aglio a fettine
- 20 g di succo di limone
- 50 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere + q.b.
- pepe macinato + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 886 kcal / 3702 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 95 g
Alternativní recepty
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Knöpfli
50min
Pizza Margherita
2hod.
Birchermüesli
1hod. 10min
Brunsli di Basilea
8hod. 40min
Insalata di salsiccia e formaggio
10min
Pane all'aglio
15min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Torta di Pasqua
1hod. 55min
Salsa french dressing
20min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Knöpfli
50min