
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di carne secca svizzera (Bündner Fleisch) a pezzi
- 1 cipolla tagliata a metà
- 150 g di porro a pezzi
- 150 g di carota pulita, a pezzi
- 100 g di sedano rapa sbucciato, a pezzi
- 30 g di burro
- 80 g di orzo perlato
- 800 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l ciascun cubetto)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca finemente tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 367 kcal / 1527 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 23 g
Alternativní recepty
Zuppa di verdure con orzo perlato
1 godz. 15 min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 min
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Zuppa di rape
30 min
Zuppa di zucca
35 min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 min
Gnocchi di patate
1 godz. 15 min
Zuppa di zucca
35 min
Minestra di carote e menta
35 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min