Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a pezzi
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 150 g di porro, a pezzi
- 150 g di carota, pulita, a pezzi
- 100 g di sedano rapa, sbucciato, a pezzi
- 30 g di burro
- 80 g di orzo perlato
- 800 g di acqua
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l ciascun cubetto)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, finemente tritata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1527 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Žádné hodnocení
Pane di farro alle nocciole
2 Std. 50 Min
Zuppa di zucca
35min
Minestrone
45min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Zuppa di zucca
35min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Strudel di mele con salsa alla vaniglia
1 Std. 20 Min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min