Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 280 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 250 g di farina integrale di spelta pura
- 200 g di farina semibianca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di nocciole
Lavorazione
- 1 cucchiaio di farina semibianca
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55 Min
Composta di mele
20 Min
Zuppa di verdure e lenticchie rosse
35 Min
Marmellata di prugne per la dispensa
55 Min
Insalata di lenticchie
30 Min
Pane di frumento e farro
12h
Zuppa di zucca
35 Min
Marmellata con zucchero gelificante
30 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Zuppa di verdure con orzo perlato
1 Std. 15 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.