Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 280 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 250 g di farina integrale di spelta pura
- 200 g di farina semibianca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di nocciole
Lavorazione
- 1 cucchiaio di farina semibianca
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Pane paesano
3h
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Cake bagnata all'arancia
1 Std. 30 Min
Condimento allo yogurt
5 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rustico
2 Std.
Tortino all'albicocca e cioccolato
Žádné hodnocení
Pane al pomodoro e basilico
1 godz. 45 min
Pane ai semi di lino
1 Std. 30 Min
Treccia bernese
1 godz. 45 min