Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 280 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 250 g di farina integrale di spelta pura
- 200 g di farina semibianca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 100 g di nocciole
Lavorazione
- 1 cucchiaio di farina semibianca
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1380 kJ / 330 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Confettura di mirtilli
45 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Treccia con mirtilli rossi
Brak ocen
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Polenta
1h
Pane al latte
2h 20min
Dado vegetale
1h
Flan di semolino
1 Std. 15 Min
Pane di segale vallesano
10 godz.
Zuppa d'orzo
1 Std. 20 Min
Crostata di marmellata
1h 10min