Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 100 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pane raffermo
- 700 g di acqua
- 500 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (1 cm)
- 300 g di farina + q.b. per il piano di lavoro
- 200 g di barbabietola, cotta, rossa, a fette (1-2 cm)
- 100 g di ricotta di pecora, a pezzi e precedentemente sgocciolata
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di cannella
Condimento
- 20 g di farina
- 20 g di burro
- 300 g di latte
- 50 g di Gorgonzola
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 fili di erba cipollina fresca, tritata (1-2 mm) (opzionale)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2803 kJ / 670 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti milanesini
3h
Tortini alle verdure
55 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Composta di pere e zafferano
Žádné hodnocení
Baguette di Quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Biscotti di linz
3h 15min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Torta al malto d'orzo
55 min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Maluns grigionesi
Žádné hodnocení
Soufflé di spinaci e uova
35 min
Riso casimiro
45 min