Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- ¾ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di aneto fresco
- 2 filetto di salmone, fresco, senza pelle (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
- ¼ cucchiaino pepe bianco, in polvere
- ½ cucchiaino di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1850 g di acqua
- 150 - 200 g di bulbo di finocchio a fette sottili
- ½ di cipolla rossa a fette sottili (volitelně)
- ½ di mela, qualsiasi tipo a fette sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna montata
10 Min
Panna cotta
6h 15 min
Croccante alle arachidi
1 Std. 30 Min
Purè di patate
50min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Maionese
10 Min
Pesto alla genovese
20 Min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35min
Tarte flambé con pancetta
40min
Citronette e Vinaigrette
10 Min
Mousse di tonno
10 Min
Purea di patate
45min