Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- ¾ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di aneto fresco
- 2 filetto di salmone, fresco, senza pelle (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
- ¼ cucchiaino pepe bianco, in polvere
- ½ cucchiaino di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1850 g di acqua
- 150 - 200 g di bulbo di finocchio a fette sottili
- ½ di cipolla rossa a fette sottili (volitelně)
- ½ di mela, qualsiasi tipo a fette sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 28.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Uova sode
20 min
Asparagi con salsa tartara al quark
50 Min
Panna montata
10 Min
Meringhe
2 Std.
Budino alla zucca
50 Min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Uova sode
20 min
Cioccolata calda
10 Min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 Min
Panna montata
10 Min