
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ limone preferibilmente biologico
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- ¾ cucchiaino di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di aneto fresco
- 2 filetto di salmone, fresco, senza pelle (circa 100 g l'uno, spessore 3 cm) (vedere consigli)
- ¼ cucchiaino pepe bianco, in polvere
- ½ cucchiaino di aneto fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1850 g di acqua
- 150 - 200 g di bulbo di finocchio a fette sottili
- ½ di cipolla rossa a fette sottili (volitelně)
- ½ di mela, qualsiasi tipo a fette sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 430 kcal / 1803 kJ
- Protein
- 31.3 g
- Tuk
- 28.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albumi montati a neve
5min
Panna montata
10min
Ghiaccio tritato
Žádné hodnocení
Couscous di cavolfiore
Žádné hodnocení
Guacamole
5min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2hod. 20min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1hod.
Maionese
10min
Salsa al caramello
1hod. 30min
Zuppa di zucca
35min
Chutney di cipolle caramellate
24hod.
Purea di patate
45min