Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de leche
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 2 yemas de huevo
- 40 g de vino dulce
- 20 g de mantequilla
- 50 g de nueces peladas en trozos pequeños (y alguna más para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 29.5 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Crema catalana de chocolate
40 min
Crema de chocolate
2 godz. 10 min
Marquesa de chocolate
2h 45min
Crema de chocolate y café con helado de vainilla
4h 20min
Mousse de dulce de leche y café
20 min
Flan de dulce de leche
6h 10min
Mousse de chocolate
3sa 20 dk
Mousse de chocolate blanco y fresa
2 godz. 10 min
Natillas ligeras de chocolate al licor para dos
1h 40min
Natillas de vainilla con merengue de leche y polvo de mandarinas
1 godz. 30 min
Mousse de café
3h 15min
Mousse de frutos rojos
5h