Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 250 g de leche entera
- 70 g de azúcar
- 25 g de maicena
- 100 g de jarabe de menta
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 3.46 g
- Sacharidy
- 37.38 g
- Tuk
- 20.44 g
- Vláknina
- 1.76 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana de chocolate
40min
Florentinos
1 godz. 15 min
Helado de chocolate
12 Std.
Helado de vainilla
12 Std.
Rocas de chocolate heladas
1h 20min
Helado de gianduja
8ωρ. 15 λεπτ.
Helado de chocolate y pasas al brandy
5 Std.
Helado de mascarpone con salsa de frambuesas
4h
Helado de menta y chocolate
8 godz. 30 min
Helado de sabayón
8ωρ. 15 λεπτ.
Fudge de chocolate y pistachos
2 godz. 10 min
Helado de toffee
4 Std. 30 Min