Kompatibilní verze
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de cebollín cortado en trozos
- 30 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 700 g de zapallo camote sin piel cortado en trozos de 4 cm
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
nebo 1 pastilla de caldo de verduras - 1 cucharadita sal
- 700 g de agua
- 1 pellizco de pimienta negra molida
-
5 - 10
g de jengibre fresco
nebo 1 cucharadita de pasta de jengibre - 100 g de crema de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 676 kJ / 162 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Charquicán con charqui
1 Std. 10 Min
Sofrito chileno
20 min
Cremoso de mote
1h 20 min
Pisco sour
10 min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Queque de zanahoria y naranja
2h 15 min
Crema de zapallito italiano
50min
Pan amasado
55 min
Queque clásico
1h 20 min
Pastelera de choclo
1h
Sopaipillas chilenas
45 min
Pebre
20 min