Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
TM5 TM6

Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue

4.5 (116 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g de lait
  • 50 g de lait de coco
  • 25 g de sucre en poudre
  • 20 g de perles du Japon
  • 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
  • le jus d'un citron jaune

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1100 kJ / 261 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
39.5 g
Tuk
9 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty