Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss
TM5 TM6

Kirschkuchen mit Crème-fraîche-Guss

4.3 (264 hodnocení)

Suroviny

  • 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
  • 230 g Zucker
  • 5 Eier
  • 250 g Mehl
  • 1 Pck. Backpulver
  • 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 350 g), abgetropft
  • 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
  • 150 g Crème fraîche

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
1910 kJ / 456 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
42 g
Tuk
29 g
Vláknina
1.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty