Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Zucker
- 5 Eier
- 250 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 350 g), abgetropft
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1910 kJ / 456 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Apfel-Streuselkuchen
1h 30min
Apfel-Sandkuchen
1h 30min
Kirschkuchen vom Blech
1 Std. 20 Min
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1h 55min
Buttermilchkuchen
50min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45 Min
Beeren-Kokos-Kuchen
2 Std. 10 Min
Pfirsichkuchen vom Blech
1 Std. 10 Min