
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Zucker
- 5 Eier
- 250 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 350 g), abgetropft
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 456 kcal / 1910 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heidelbeer-Joghurt-Kastenkuchen
2hod.
Pflaumen-Sandkuchen
1hod. 40min
Apfeltorte mit Zwiebackhaube
1hod. 30min
Kirschkuchen vom Blech
1hod. 20min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1hod.
Apfel-Sandkuchen
1hod. 30min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9hod. 30min
Schmand-Kirsch-Kuchen
50min
Zimt-Apfel-Kuchen
3hod.
Kirsch-Streusel-Kuchen
1hod.
Apfel-Käsekuchen
1hod. 40min
Schoko-Kirsch-Kuchen
1hod. 5min