Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 150 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Zucker
- 80 g Speisestärke
- 2 Eier
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 300 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Belag
- 2 Dosen Mandarinen (à 300 g), abgetropft
- 140 g Zucker
- 4 Eier
- 50 g Zitronensaft
- 300 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 1500 g Quark, 20% Fett
- 300 g Rote Grütze
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1136 kJ / 271 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9u. 30min
Spiegelei-Kuchen
1h 15min
Kirschkuchen vom Blech
1 godz. 20 min
Schoko-Kiba-Kuchen
1 Std. 45 Min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
1h
Mandarinenkuchen vom Blech
1 Std. 30 Min
Birnen-Schmand-Torte
2 Std.
Gestrudelter Orangen-Kirsch-Kuchen
2 Std. 50 Min
Käsekuchen mit Beeren
2 Std. 50 Min
Schmand-Apfel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min