Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 140 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Zucker
- 3 Eier
- 300 g Mehl
- 2 TL Backpulver
Belag und Fertigstellung
- 2 Gläser Sauerkirschen (à 680 g), abgetropft
- 140 g Zucker
- 3 Eier
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Milch
- 2 Pck. Vanillepuddingpulver
- 1000 g Quark
-
150
g Sonnenblumenöl
nebo 150 g Rapsöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1555 kJ / 372 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Bienenstich
3h
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min
Kiba-Crunch-Kuchen
5 Std. 35 Min
Birnen-Schmand-Torte
2h
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1 Std. 20 Min
Erdbeer-Quark-Torte
2h 45 min
Mandarinenkuchen vom Blech
1 Std. 30 Min
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 Std. 15 Min
Spiegelei-Kuchen
1 Std. 15 Min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1 Std. 20 Min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45min
Kirschkuchen vom Blech
1 Std. 20 Min