Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi verdi a tocchetti
- 30 g di pecorino a pezzi
- 1 scalogno
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 180 g di ricotta di pecora
Ravioli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 30 g di burro morbido, a pezzi
- 1 cucchiaio di bottarga
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Tortelli di patate e ricotta
1h 20 min
Filetti di agnello all'aglio
1h
Tiramisù al tè verde e cardamomo
2h 10 min
Forever
10 Min
Gnocchi al mandarino con capesante e zucchine (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Bignè menta e cioccolato
4 godz.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Costolette di agnello in crosta
2h 30min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23h
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2 Std.
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min