Ravioli asparagi e bottarga

Ravioli asparagi e bottarga

4.7 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 porzioni

Suroviny

Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 300 g di asparagi verdi a tocchetti
  • 30 g di pecorino a pezzi
  • 1 scalogno
  • 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 180 g di ricotta di pecora
Ravioli
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 30 g di burro morbido, a pezzi
  • 1 cucchiaio di bottarga

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 369.3 mg
Protein 16.1 g
Kalorie 1762.7 kJ / 421.3 kcal
Tuk 20.7 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sacharidy 43.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...