
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi verdi a tocchetti
- 30 g di pecorino a pezzi
- 1 scalogno
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 180 g di ricotta di pecora
Ravioli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 30 g di burro morbido, a pezzi
- 1 cucchiaio di bottarga
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 404 kcal / 1690 kJ
- Protein
- 14.9 g
- Tuk
- 19.7 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Pizza con crema di Parmigiano, asparagi e polvere di tuorlo (di Roberto Valbuzzi)
5hod. 40min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2hod.
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3hod. 10min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2hod.
Tiramisù piccante
6hod.
Tortelli verdi
3hod. 30min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2hod.
Mini hamburger di tonno
3hod. 40min
Crêpes al radicchio e carciofi
1hod. 50min
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6hod.