Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di asparagi verdi a tocchetti
- 30 g di pecorino a pezzi
- 1 scalogno
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 180 g di ricotta di pecora
Ravioli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 30 g di burro morbido, a pezzi
- 1 cucchiaio di bottarga
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1690 kJ / 404 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Polpo agli agrumi
1h
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1h
Tortino di scampi in crema
2h
Tiramisù piccante
6h
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 Std. 40 Min
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15min
Ravioloni verdi di mare
1h 5 min
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2h
Tacchino ripieno con salsa all'arancia
2h
Cannelloni di fave
50 min
Ravioli al radicchio
1h 10 min
Mini hamburger di tonno
3u. 40min