Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
nebo 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27.3 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 Std. 40 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Tortelli verdi
3h 30min
Piadine di patate
9sa 25 dk
Cappelletti reggiani
2h
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Piadina romagnola farcita
55min
Gnocchi al sugo di anatra
2h
Passatelli
45 min