
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200
g di formaggio morbido tipo raviggiolo a pezzi
nebo 200 g di stracchino a pezzi - 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- brodo di carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 432 kcal / 1807 kJ
- Protein
- 27.3 g
- Tuk
- 18.9 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Insalata di kimchi e pollo
Žádné hodnocení
Polenta
1hod.
Pastina da minestra
10min
Kig ha farz
Žádné hodnocení
Cappelletti reggiani
2hod.
Passatelli
45min
Fiordilatte bolognese
9hod. 30min
Tortelli di patate e ricotta
1hod. 20min
Pastaragia
25min
Zuppa imperiale
1hod.
Gnocchi al sugo di anatra
2hod.
Ciambella romagnola
1hod.