Galette des rois pistacchi e ciliegie

Galette des rois pistacchi e ciliegie

4.5 2 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 3hod.
8 porzioni

Suroviny

Pasta sfoglia
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 300 g di burro congelato, a tocchetti
  • 2 pizzichi di sale
  • 150 g di acqua
  • 50 g di ciliegie congelate, denocciolate (vedere varianti)
Ciliegie candite
  • 300 g di ciliegie congelate, denocciolate
  • 100 g di zucchero vanigliato
  • 1 cucchiaino di agar-agar
Crema al pistacchio
  • 200 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
  • 80 g zucchero
  • 2 uova
  • 70 g di burro a tocchetti
  • 70 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 10 g di liquore alle ciliegie (volitelně)
  • 1 fagiolo secco
Terminare la preparazione
  • 1 uovo leggermente sbattuto

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 12.3 g
Kalorie 3356 kJ / 805 kcal
Tuk 51.8 g
Sacharidy 70.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...