
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
- 50 g di ciliegie congelate, denocciolate (vedere varianti)
Ciliegie candite
- 300 g di ciliegie congelate, denocciolate
- 100 g di zucchero vanigliato
- 1 cucchiaino di agar-agar
Crema al pistacchio
- 200 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 80 g di zucchero
- 2 uova
- 70 g di burro a tocchetti
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di liquore alle ciliegie (volitelně)
- 1 fagiolo secco
Terminare la preparazione
- 1 uovo leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 805 kcal / 3356 kJ
- Protein
- 12.3 g
- Tuk
- 51.8 g
- Sacharidy
- 70.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata alla crema di cioccolato
1hod. 45min
Panettone farcito
6hod. 45min
Torta tipo bocconotto al cioccolato
2hod.
Mattonella di strüdel
20hod.
Profiterole bianco
3hod. 15min
Isadora ubriaca alle noci
3hod.
Bignè cake
4hod.
Viennetta al cioccolato e vaniglia
8hod. 50min
Natillas
1hod.
Ventaglietti ricoperti
2hod. 40min
Mousse al caffè con granella di nocciola
2hod. 30min
Tartufi al cioccolato fondente e panettone
14hod.