Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
- 50 g di ciliegie congelate, denocciolate (vedere varianti)
Ciliegie candite
- 300 g di ciliegie congelate, denocciolate
- 100 g di zucchero vanigliato
- 1 cucchiaino di agar-agar
Crema al pistacchio
- 200 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 80 g di zucchero
- 2 uova
- 70 g di burro a tocchetti
- 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di liquore alle ciliegie (volitelně)
- 1 fagiolo secco
Terminare la preparazione
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3356 kJ / 805 kcal
- Protein
- 12.3 g
- Sacharidy
- 70.3 g
- Tuk
- 51.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croissant al cioccolato
3h 35 min
Crostata di carote e arance
1j 25 menit
Mini soufflé
1 Std. 15 Min
Calzoni ricotta e funghi
1 godz. 5 min
Torta marmorizzata
2j
Torta gelato napoletana
18h 55 min
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Žádné hodnocení
Coupelle ripiene
35 Min
Tortine alla creme brulèe
1 godz. 5 min
Crostata Arlecchino
1j
Muffin gufetti
1 Std. 40 Min
Crostata bigusto
1h 55min