Zařízení & příslušenství
橙香餅乾(無麩質)
Příprava 40min.
Celkový 3hod. 5min.
15 片
Suroviny
-
糖漬柑橘皮 (小丁狀)30 克
-
蓬萊米粉 多備一些撒粉用120 克
-
杏仁粉30 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化90 克
-
糖60 克
-
鹽1 小撮
-
柳橙 只取皮屑1 顆
-
蛋黃1 顆
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
0.9 g
Kalorie
344.8 kJ /
82.7 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
13.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan