Zařízení & příslušenství
可可香蕉蛋糕(無麩質)
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 15min.
1 個
Suroviny
-
蛋白2 顆
-
鹽1 小撮
-
糖20 克
-
塔塔粉¼ 茶匙
蛋黃糊
-
香蕉 切塊80 克
-
蛋黃2 顆
-
橄欖油30 克
-
糖20 克
-
蓬萊米粉80 克
-
日本太白粉 (馬鈴薯粉)30 克
-
樹薯粉15 克
-
可可粉 (約1茶匙)5 克
-
泡打粉½ 茶匙
-
核桃 剝碎10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
24 g
Kalorie
4878 kJ /
1170 kcal
Tuk
50 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
165 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(下)
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan