可可香蕉蛋糕(無麩質)

可可香蕉蛋糕(無麩質)

3.0 2 rating
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 15min.
1 個

Suroviny

  • 蛋白
    2 顆
  • 1 小撮
  • 20 克
  • 塔塔粉
    ¼ 茶匙
蛋黃糊
  • 香蕉 切塊
    80 克
  • 蛋黃
    2 顆
  • 橄欖油
    30 克
  • 20 克
  • 蓬萊米粉
    80 克
  • 日本太白粉 (馬鈴薯粉)
    30 克
  • 樹薯粉
    15 克
  • 可可粉 (約1茶匙)
    5 克
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
  • 核桃 剝碎
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 24 g
Kalorie 4878 kJ / 1170 kcal
Tuk 50 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 165 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...