
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 蒜瓣
- 100 克 小红葱
- 30 克 新鲜姜 ,切片
- 1000 克 五花肉,带皮 ,切块 (3公分)
- 30 克 干黑木耳 ,浸软
- 30 克 酱青
- 20 克 黑酱油
- 50 克 绍兴花雕酒
- 20 克 冰糖
- 70 克 南乳 ,包括汁
- 250 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 365 kcal / 1527 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 3 g