Zařízení & příslušenství
酸辣菜(菜尾)
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 45min.
8 人份
Suroviny
-
蒜瓣8 个
-
新鲜姜 切片10 克
-
新鲜番茄 一切四块350 克
-
辣椒干 去籽12 条
-
干亚参片10 克
-
食油30 克
-
芥菜 (芥头),去梗750 克
-
水400 克
-
鸡精粉 自制或商店购买的20 克
-
糖10 克
-
烧肉 切丁 (2 公分)400 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
660 mg
Protein
15 g
Kalorie
703 kJ /
168 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式慢炖经典
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní