Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Zitronat
- 220 g Milch
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 2 TL Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgerieben
- 1 Eigelb
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1210 kJ / 289 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Haselnuss-Streuselkuchen
1h 30min
Brioche
2 Std.
Lemon-Curd-Striezel
4 Std.
Quarkstuten
1h 20 phút
Brioche
9 godz. 30 min
Italienisches Maisbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Honigbrot
1h 15min
Badische Apfeltorte
1h 40min
Kaffeegugelhupfe
1h 30min
Aprikosengugelhupf
2 Std.
Bremer Brot (Bremen)
1ωρ. 50 λεπτ.
Marzipankuchen
2h 10 min