Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 200 g Milch
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 50 g Reissirup
- ¼ TL Salz
- 80 g Butter, in Stücken
- 1 Eigelb
- 480 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Mandeln
- 175 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 200 g Frischkäse
- 60 g Milch
- 20 g Pistazien, ungesalzen, geschält, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1125 kJ / 269 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quarkstuten
1 Std. 20 Min
Venezianische Brötchen
4h 20min
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Dinkel-Cantuccini
2h
Apfel-Mohn-Schichtkuchen
2h
Apfel-Striezel
2h 20 min
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1 Std. 20 Min
Rosinen-Marzipan-Schnecken
2h 20 min
Birnenbrot
9h 40min
Scharlotka
2h
Apfel-Hefe-Schnecken
2 Std. 40 Min
Badische Apfeltorte
1h 40min