Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- Butter zum Einfetten
- 300 g Zucker
- 120 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 5 Eier, getrennt
- 100 g Mandelstifte
Belag und Fertigstellung
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver
- 60 g Zucker
- 400 g Milch
- 1 Päckchen Tortenguss, rot
- 1 Glas Schattenmorellen (680 g), abgetropft (Saft auffangen)
- 200 g Schmand
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Pck. Sahnesteif
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2236 kJ / 535 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Donauwellen
2h 30 min
Tortentraum Himbeere
5h
Latte-Macchiato-Torte
5h 30 min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4h 10min
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5h 20 min
Lübecker Nusstorte
4 Std. 15 Min
Flockentorte
2u. 25min
Frankfurter Kranz
6h
Kirsch-Windbeutel-Torte
5h
Himmelstorte
1 Std. 40 Min
Rotkäppchen-Kuchen
4h