Kompatibilní verze
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema alla vaniglia
- 4 tuorli d'uovo
- 300 g di latte a temperatura ambiente
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini e la stecca
Pere caramellate
- 20 g di burro
- 2 pere Kaiser a tocchetti
- 40 g di zucchero di canna
- 100 g di grappa
Terminare la preparazione
- gherigli di noci q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4740 kJ / 1133 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 144.2 g
- Tuk
- 51.2 g
- Vláknina
- 11.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Crema al cocco
15 Min
Crema inglese
15 Min
Cheesecake cotta alle fragole
5 godz. 10 min
Crema catalana al cioccolato
50min
New York cheesecake allo skyr (senza glutine)
7h 30min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30 Min
Panna cotta
6 godz. 30 min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30 Min