Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cestini
- 200 g di farina di grano duro, Senatore Cappelli
- 100 g di burro, senza lattosio
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 70 g di zucchina a pezzi
- 180 g di carote a pezzi
- 60 g di cipolla a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di provola affumicata, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 9.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Crêpes alle zucchine
1 godz. 15 min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3 Std.
Biscottini sandwich salati
1h 30min
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3 Std.
Strudel di lattuga e burrata
1 godz. 20 min
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 godz. 20 min
Girelle alle erbe con bresaola
8 Std.
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Crêpes ai funghi
1 godz. 50 min