Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1326 kJ / 317 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 39.2 g
- Tuk
- 17.2 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscottini di riso al limone (senza glutine)
50 min
Mix di farine per dolci (senza glutine)
10 Min
Pasta choux (senza glutine)
1h 20 min
Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)
1h 35min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Farina di riso (senza glutine)
10 Min
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45 Min
Besciamella (senza glutine)
15 Min
Mix di farina integrale (senza glutine)
10 Min
Piadina (senza glutine)
1h 20 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2óra 55p