Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 pork sausages
- 3 garlic cloves
- 200 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 150 g smoked bacon, cut in pieces (5 cm)
- 100 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g boiling water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp dark brown muscovado sugar
- 2 Tbsp tomato purée
- 2 Tbsp Worcestershire sauce
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- fresh parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1844.5 kJ / 440.9 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1169.5 mg
Alternativní recepty
Beef and Bean Enchiladas
40 λεπτ.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Shepherd's Pie
1h 40min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Chilli Con Carne
35 Min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2h 10 min
Toad in the Hole
1h
Tuna Pasta Bake
1h
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Chicken and Leek Pie
1h 20 phút