Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 pork sausages
- 3 garlic cloves
- 200 g onions, quartered
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 150 g smoked bacon, cut in pieces (5 cm)
- 100 g red wine
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 300 g boiling water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 Tbsp dark brown muscovado sugar
- 2 Tbsp tomato purée
- 2 Tbsp Worcestershire sauce
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
- fresh parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1844.5 kJ / 440.9 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Sacharidy
- 27.9 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1169.5 mg
Alternativní recepty
Chicken and Leek Pie
1h 20min
Tuna Pasta Bake
1 godz.
Toad in the Hole
1 godz.
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min
Chicken and Chorizo Filo Pie
2 godz.
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Chilli Con Carne
35min
Ham Hock Potato Bake
35min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min