Zařízení & příslušenství
Chicken Saag
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
fenugreek seeds1 tsp
-
fresh spinach leaves700 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chilli (volitelně) halved, deseeded1
-
vegetable oil20 g
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
plum tomato halved50 g
-
fresh coriander cut in pieces10 g
-
water150 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemade, crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
chicken breasts skinless, diced (3 cm)1000 g
-
lemon juice30 g
-
plain yoghurt for serving50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
604.8 mg
Protein
40.1 g
Kalorie
1617.2 kJ /
386.5 kcal
Tuk
20.8 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
5.4 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Keralan Fish Curry
30min.
Chicken Garam Masala
50min.
Sri Lankan Red Beef Curry
1hod. 35min.
Chicken Jalfrezi
1hod.
Lamb Keema with Peas
1hod.
Chicken Akhni
1hod. 30min.
Cape Malay Chicken Curry
1hod.
Lamb Rogan Josh
1hod. 45min.
Kofta Curry
1hod. 10min.
Chicken and Mushroom Balti
50min.
Prawn Bhuna
30min.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1hod. 5min.