Zařízení & příslušenství
Chicken Saag
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
fenugreek seeds1 tsp
-
fresh spinach leaves700 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chilli (volitelně) halved, deseeded1
-
vegetable oil20 g
-
garam masala1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
plum tomato halved50 g
-
fresh coriander cut in pieces10 g
-
water150 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemade, crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 tsp
-
chicken breasts skinless, diced (3 cm)1000 g
-
lemon juice30 g
-
plain yoghurt for serving50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
604.8 mg
Protein
40.1 g
Kalorie
1617.2 kJ /
386.5 kcal
Tuk
20.8 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
5.4 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Keralan Fish Curry
30 min
Chicken Garam Masala
50 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 h 35 min
Chicken Jalfrezi
1 h
Lamb Keema with Peas
1 h
Chicken Akhni
1 h 30 min
Cape Malay Chicken Curry
1 h
Lamb Rogan Josh
1 h 45 min
Kofta Curry
1 h 10 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Prawn Bhuna
30 min
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 h 5 min