Kompatibilní verze
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pine nuts
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh parsley, cut in pieces
- 60 g onion, halved
- 300 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 20 g olive oil
- 150 g dry white wine
- 250 g risotto rice
- 10 - 12 fresh sage leaves, to taste
- 600 g liquid chicken stock
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 200 g cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)
- 20 g unsalted butter, diced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2607.9 kJ / 623.3 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 24.4 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1106.3 mg
Alternativní recepty
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Mushroom Risotto
30min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Pea and Mint Risotto
40min
Orzo pasta with chicken and pesto
30min
Pumpkin Risotto with Bacon
50min