Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de gelatina sin sabor en polvo
- 40 g de agua
- 500 g de manjar
- 200 g de crema de leche con un mínimo de 30% de materia grasa, muy fría
- 400 g de leche evaporada, muy fría
Cobertura
- 100 g de chocolate con 50% de cacao cortado en trozos de 2 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1135 kJ / 271 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 Min
Pastelera de choclo
1h
Plateada al jugo
3 Std. 40 Min
Pebre
20p
Pie de limón
3 Std. 15 Min
Pan amasado
55 min
Porotos granados con mazamorra
1 Std. 15 Min
Queque de zanahoria y naranja
2 Std. 15 Min
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Charquicán con charqui
1 Std. 10 Min
Calzones rotos
35 Min
Sopaipillas chilenas
45min