![Empanada de pino al horno Empanada de pino al horno](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/339ee8b2-b88d-4b5d-bbd7-66ec9b2cf3c5/Derivates/9b18988c82342432ebfa3f8d7ef0459cd8088101.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pino de carne
- 500 g de carne de vacuno cortada en cubos de 3 cm y parcialmente congelada (pj: posta negra o asiento)
- 800 g de cebolla pelada y cortada en dos
- 1 cucharadita de azúcar
- 45 g de aceite de maravilla
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharada de orégano seco
- 2 cucharaditas de ají de color o paprika
- 1 cucharadita de maicena
- 25 g de vino blanco
Masa de empanada
- 320 g de leche líquida
- 180 g de mantequilla en trozos
- 700 g de harina
- 2 yemas
- 1 cucharadita de sal
Armado
- 9 huevos duros cortados en cuatro
- 18 unidades de aceitunas negras sin cuesco
- 18 unidades de pasas rubias (opcional)
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pisco sour
10min
Pebre
20min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min
Pastelera de choclo
1h
Pan amasado
55min
Queque clásico
1 godz. 20 min
Dobladitas
1 godz. 5 min
Charquicán con charqui
1 godz. 10 min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Calzones rotos
35min
Sofrito chileno
20min
Sopaipillas chilenas
45min