Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de azúcar
- 6 - 8 tiras de piel de naranja (sin nada de parte blanca)
- 200 g de nata
- 350 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 2 cucharadas de licor de naranja (tipo Cointreau®) (volitelně)
- 20 g de mantequilla
- fruta fresca variada pelada y cortada
- galletas, bizcochos, etc.
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Leicaj
50min
Ganache de chocolate blanco
1h 5min
Chocolate fudge cake
5h 45min
Mini bundt cake de limón con glaseado al romero
1 Std. 15 Min
Jalá
2h
Fondue de chocolate
25 min
Cóctel Martinica
10 Min
Fondue de chocolate
10 Min
Gin de mora y enebro
25 min
Tiramisú martini
1u.
Piononos de chocolate y fresa
30 min
Fondue savoyarde
15min