Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de masa madre
- 300 g de harina integral de centeno
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 6648 kJ / 1589 kcal
- Protein
- 50.3 g
- Sacharidy
- 326.2 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 40.8 g
- Sodík
- 1232 mg
Alternativní recepty
Pan payés con masa madre
16h
Pan de molde con masa madre
16sa 45 dk
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 Std. 15 Min
Pan retorcido con masa madre
16h
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min