Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de masa madre
- 300 g de harina integral de centeno
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 6648 kJ / 1589 kcal
- Protein
- 50.3 g
- Sacharidy
- 326.2 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 40.8 g
- Sodík
- 1232 mg
Alternativní recepty
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan de trigo con masa madre
15h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45 min
Pan corsario doble
Žádné hodnocení
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15 min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30 min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Pan payés con masa madre
16h