Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de masa madre
- 300 g de harina integral de centeno
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 6648 kJ / 1589 kcal
- Protein
- 50.3 g
- Sacharidy
- 326.2 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 40.8 g
- Sodík
- 1232 mg
Alternativní recepty
Chapata con masa madre
17u.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Pan de centeno y manteca
16 Std.
Masa madre de centeno
96u. 20min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 godz. 20 min
Pan payés con masa madre
16 Std.